Blog Archive

Pokreće Blogger.

utorak, 30. lipnja 2015.

Zaustavite rast dlačica na licu!

Posted by Donosimo  |  No comments



U današnje vrijeme većina žena uklanja dlačice sa lica. Dlačice na licu se smatraju izuzetno nepoželjnim, jer se smatraju znakom muškosti. Iako možete ukloniti neželjene dlačice na tijelu depilacijom ili brijanjem, to se ne preporučuje. Brijanje ili depilacija samo pogoršava rast dlačica. Evo nekoliko načina kako možete zaustaviti rast dlačica na licu.

Pepermint

Konzumacija čaja od metvice, kod žena  je rezultirala smanjenjem razine testosterona u njihovom tijelu. To je dovelo do smanjenja rasta dlaka na licu. Ako želite smanjiti rast dlačica na licu,  preporučuje se dnovno korištenje dvije šoljice čaja od metvice.

Laserski tretman

Lasersko uklanjanje dlaka je dobar način da se učinkovito zaustavi rast dlačica na licu. To ostavlja kožu lica glatkom. Iako to nije trajno rješenje, učinci terapije laserom su dugotrajni. Laserski tretman također postaje sve pristupačniji.

Medicinski tretmani

Ako su dlačice na vašem licu posljedica zdravstvenog stanja, onda to možete izliječiti s odgovarajućim lijekom. Dlačice na licu su često nuspojava hormonalne neravnoteže, menopauze ili medicinskih stanja poput sindroma policističnih jajnika. Posavjetujte se s liječnikom i slijediti propisanu terapiju. To bi moglo zaustaviti rast dlačica na licu.

Kontracepcijske pilule

Kontracepcijske pilule su učinkovit način da se zaustavi rast dlačica na licu. To je tako zbog učinaka kontracepcijskih pilula na hormone koji uzrokuju rast dlačica.

Vitamin B6

Vitamin B6 sprečava povećano lučenje testosterona koji uzrokuje neželjene dlačice na licu. Konzumiranjem prehrane bogate vitaminom B6 kao što su banane, piletina, riba, krompir, lješnjak i sl. možete smanjiti rast dlačica na licu.

Elektroliza

To je skup način za uklanjanje neželjenih dlačica na licu. U tom liječenju, folikula dlačica se uništava intenzivnim praskom električne energije. Ova metoda je bolna, iako je učinkovita.



(Vijesti.ba)

13:21 Share:
About Naveed Iqbal

Nulla sagittis convallis arcu. Sed sed nunc. Curabitur consequat. Quisque metus enim venenatis fermentum mollis. Duis vulputate elit in elit. Follow him on Google+.

0 komentari:

Get updates in your email box
Complete the form below, and we'll send you the best coupons.

Deliver via FeedBurner
Proudly Powered by Blogger.
back to top