Blog Archive

Pokreće Blogger.

ponedjeljak, 29. lipnja 2015.

4 načina da ubrzate rast trepavice

Posted by Donosimo  |  No comments



Ne morate stavljati vještačke trepavice, ili ih nadograđivati, sve što vam je potrebno su par stvari upravo iz vaše kuhinje.

Svi želimo duge i guste trepavice, ali koliko god vještačke trepavice izgledale zavodljivo, one neće nikada moći zamijeniti prirodne trepavic e. Pogledajte koji to preparati ubrzavaju rast trepavica.
 
Maslinovo ulje
 
Natopite štapić za uši maslinovim uljem i pređite preko linije trepavica, i sa gornje i sa donje strane. Ovo je najbolje raditi pred spavanje, i vodite računa da štapić ne natopite previše. Ujutru kada se probudite, dobro isperite trepavice mlakom vodom.
 
Vazelin
 
Vazelin je najbolje stavljati starom četkicom za maskaru, kako se ne bi lijepio. Naravno možete ga stavljati i štapićom za uši. Stavljte ga pred spavanje, nekoliko puta nedeljno.
 
Bademovo ulje
 
Ako vaše trepavice opadaju, bademovo ulje će vas spasiti. Nanesite ga na isti način kao maslinovo ulje.
 
Zeleni čaj
 
Zeleni čaj stimuliše rast trepavica. Samo je potrebno da natopite vatu u ohlađenom zelenom čaju, i da prelazite nježno duž linije trepavica. Ovo ponavljajte svakodnevno.

 
(Vijesti.ba)

04:05 Share:
About Naveed Iqbal

Nulla sagittis convallis arcu. Sed sed nunc. Curabitur consequat. Quisque metus enim venenatis fermentum mollis. Duis vulputate elit in elit. Follow him on Google+.

0 komentari:

Get updates in your email box
Complete the form below, and we'll send you the best coupons.

Deliver via FeedBurner
Proudly Powered by Blogger.
back to top