Blog Archive

Pokreće Blogger.

subota, 27. lipnja 2015.

Pravi razlog zašto žene teže dolaze do orgazma

Posted by Donosimo  |  No comments


image


Istina je da žene teže doživljavaju orgazam, a neke uopšte ne dožive vrhunac. Dok mnogi smatraju da je to problem u glavi, rezultati novog istraživanja pokazuju da je krivica na oba pola. Ranija istraživanja pokazuju da je veliki broj žena spreman da zadovolji svog partnera ...

...  i nakon toga mirno utone u san bez i da su same zadovoljene. Porazan je rezultat ankete prema kojoj čak 75 odsto žena je bilo s muškarcima s kojima nisu imale orgazam i koji za to nisu ni marili.


Prema svim činjenicama, žene su krive ako se ne potrude da dobiju ono što su i naumile, ali najveća krivica je na lijenjim i nemarnim muškarcima, navodi se u novom istraživanju.

Dokaz te bolne istine koja se ipak lomi na nježnijem polu. Kako muškarce nije briga, tako nije ni žene. Zato dame, potrudite se da uživate i budete zadovoljene.

Stručnjaci kažu da tako nećete biti srećni samo vi, već i vaš muškarac kada vidi vaš zadovoljan i srećan izraz lica, piše Press.


(Vijesti.ba)

16:45 Share:
About Naveed Iqbal

Nulla sagittis convallis arcu. Sed sed nunc. Curabitur consequat. Quisque metus enim venenatis fermentum mollis. Duis vulputate elit in elit. Follow him on Google+.

0 komentari:

Get updates in your email box
Complete the form below, and we'll send you the best coupons.

Deliver via FeedBurner
Proudly Powered by Blogger.
back to top