Blog Archive

Pokreće Blogger.

utorak, 30. lipnja 2015.

Šest zdravih namirnica koje će vam pomoći kod gubitka težine

Posted by Donosimo  |  No comments



Predstavljamo vam šest zdravih namirnica koje će vam pomoći kod gubitka težine. Ne očekujte da ćete pojesti jedan češanj češnjaka i izgledati kao manekenka, ali zgodno je ponekad promijeniti neke navike. Pogotovo one loše!

Češnjak
Bijeli luk je u historiji bio korišten za sve - od sprečavanja gripe do lijeka protiv kuge. Sirovi češnjak je izvrstan za sprječavanje niza bolesti, usporava rast bakterija te uspješno uništava bakterije, viruse i gljivice. Vrlo je učinkovit kao sredstvo protiv prehlada i hunjavica, a izvrstan je i za smanjenje holesterola u krvi. I tjeranje djevojaka željnih poljubaca, ali to je nedostatak...
 
Bademi
Najzdraviji od svih orašastih plodova. Istraživanjima je utvrđeno da se kile brže gube ako je u prehranu uključen badem. Osim toga, pomaže i u regulaciji krvnog tlaka.
 
Ocat
Neka istraživanja govore u korist toga da ocat ubrzava metabolizam, dakle istodobno i pomaže tijelu u procesu probave i sagorijevanja kalorija.
 
Jalapenos
Slično kao i ocat ubrzavaju metabolizam, kao i mnogi začini ovog tipa. Ljuto je zdravo!
 
Ulje noćurka
Ulje se dobiva iz biljke istog imena i sadrži esencijalne masne kiseline koje pomažu metabolizmu, piše Punkufer. Usto pomaže u borbi protiv holesterola, umora, reguliše razinu hormona, i još mnogo toga.

Sjemenke lana i pinjoli
Vrlo su zasitni i smanjuju apetit. Sjemenke lana sadrže i omega3 masne kiseline i vlakna što je svakako dobro za tijelo.



(Vijesti.ba)

13:46 Share:
About Naveed Iqbal

Nulla sagittis convallis arcu. Sed sed nunc. Curabitur consequat. Quisque metus enim venenatis fermentum mollis. Duis vulputate elit in elit. Follow him on Google+.

0 komentari:

Get updates in your email box
Complete the form below, and we'll send you the best coupons.

Deliver via FeedBurner
Proudly Powered by Blogger.
back to top