Blog Archive

Pokreće Blogger.

petak, 26. lipnja 2015.

7 tajni Marilyn Monroe koje će svaku djevojku pretvoriti u zavodnicu

Posted by Donosimo  |  No comments



Norma Jeane Mortenson poznatija pod umjetničkim imenom Marilyn Monroe rodila se 1. juna 1926. godine u Los Anđelesu. Ovu slavnu ljepoticu i holivudsku divu i danas mnogi smatraju jednom od najljepših žena svih vremena. Evo u čemu je bila tajna njene ljepote.
Rare set of Marilyn Monroe photos from last shoot up for sale.

1. Njegovana kosa
Jedan od zaštitnih znakova Marilyn Monroe, bila je i njena kosa. Još u mlađim danima je prešla iz njene smeđe u platinastu boju i to je bio pun pogodak. Uz to njegovala je svoje lokne i uvijek izgledala zanosno. Predlažemo vam da i vi posvijetlite kosu. Ne morate da imate toliko svijetlu nijansu, ali možete da pokušate sa bojom meda. Ukoliko vam je izuzetno tamna kosa, s posvijetljivanjem idite postepeno kako ne biste dobili kontra efekat.
Rare set of Marilyn Monroe photos from last shoot up for sale.

2. Blistava koža
Održavanje njene predivne kože bilo je ključno za njenu ljepotu. Ona je hidrirala kožu skoro po cijeli dan, ali obavezno ujutru i uveče. Takođe, koristila je i kremu protiv ožiljaka, specijalno napravljenu za nju, koja joj je ublažilia ožiljke na stomaku. Nije neophodno da se “mackate” po cijeli dan, ali u svoju rutinu obavezno uvrstite korišćenje dnevne i noćne kreme.
Rare set of Marilyn Monroe photos from last shoot up for sale.

3. Mačkaste oči
Ovaj veoma jednostavan trik, činio je da umjesto “teških kapaka”, oči izgledaju mačkasto i zavodnički. U svojoj kozmetičkoj torbici uvijek je imala crni i braon krejon. Krejon možete da stavite duž cijele ivice kapka ili samo na krajeve, u svakom slučaju dobićete instant svježiji izgled lica.
4. Naglasite trepavice
Ne, priroda joj nije dala duge i lijepe trepavice. Njena tajna je bila u vještačkim trepavicama. Birajte one koje izgledaju što prirodnije. I još jedan savjet, prije stavljanja, uvijte svoje prirodne trepavice kako bi napravile dobru bazu za stavljanje vještačkih.
5. Oblikujte obrve
Marilyn je imala specifične, pomalo špicaste obrve. Kako bi dobile ovakav oblik, najbolje bi bilo da mjesec/mjesec i po dana puštate da rastu pa zatim odete u salon, gdje će vam ih profesionalno oblikovati. Znamo da je izuzetno neprijatno kada “zarastete”, ali vjerujte da će se isplatiti kasnije.
6. Zanosne crvene usne
Još jedan njen zaštitni znak bile su i crvene usne. Kako bi našle odgovarajuću nijansu, gledajte kako vam se slaže ne samo uz ten već i uz boju očiju. Narandžasto-crvena odlično ide uz oči boje lješnjaka, svijetlo braon uz zelene, dok je jarko crvena “rezervisana” za plave i tamno braon oči.
7. Samo vaš miris
Kada su Marilyn jednom pitali šta nosi u krevetu, izjavila je: “Samo pet kapi Chanel 5″, i tako ušla u istoriju. Pronađite i vi vaš miris. Ukoliko želite da budete primijećene odaberite jedan miris koji će biti vaš zaštitni znak, i koji će savršeno odgovarati vašem karakteru.
Izvor: Life Content

16:37 Share:
About Naveed Iqbal

Nulla sagittis convallis arcu. Sed sed nunc. Curabitur consequat. Quisque metus enim venenatis fermentum mollis. Duis vulputate elit in elit. Follow him on Google+.

0 komentari:

Get updates in your email box
Complete the form below, and we'll send you the best coupons.

Deliver via FeedBurner
Proudly Powered by Blogger.
back to top