Blog Archive

Pokreće Blogger.

utorak, 30. lipnja 2015.

4 stvari koje muškarci ne podnose na ženi!

Posted by Donosimo  |  No comments



Muškarci nam vole prstima proći kroz kosu, a ako usred toga nalete na čvor, gubi se sva čar. Muškarci vole svježe, prirodne mirise koji nisu previše napadni...

Žene će učiniti sve kako bi izgledale ljepše na spoju, a iako često provodimo sate pred ogledalom kako bismo usavršile svoj izgled i impresionirale muškarca, to baš i nije najbolji način da ih zadivimo. Ovo su stvari koje često stavljamo na sebe, a muškarci bi voljeli da ih izbjegavamo:
  ;
Esktenzije
 
Ima ih Beyonce, ima ih Rihanna, i bilo bi sasvim normalno da i tvoj dečko podržava dugu umjetnu kosu kad već voli izgled obje pjevačice, ali to najčešće nije slučaj. Muškarci nam vole prstima proći kroz kosu, a ako usred toga nalete na čvor, gubi se sva čar.
 
Umjetne trepavice
 
Naš najbolji prijatelj kada smo vani - čine naš oči izražajnijima i osjećamo se poput Hollywoodske dive, ali većina ih muškaraca ne voli. Sve što nosimo na sebi, a što kasnije uključuje odljepljivanje nije im nimalo privlačno, pogotovo ako se dogodi da ih zaboraviš skinuti, pa on ujutro na jastuku pronađe nekoliko otpalih dlaka.
 
Crveni ruž
 
Znamo! Znamo. Crveni ruž je seksi, moćan, u trenutku nas pretvara u zanosnu ženu koja zna što želi, ali muškarci to ne gledaju na isti način. Dok ti vidiš glamur, on vidi svoje lice puno crvenih mrlja, a zamišlja i kakav okus ima taj ruž kojeg će se morati najesti ako te poljubi. Ne kažemo da ga trebaš prestati nositi, samo kažemo što on misli.
 
Losion s mirisom kolača
 
Miris muffina na tvojoj koži? Može! Mnoge će žene u dućanu odmah zgrabiti mirisnu bočicu koja podsjeća na njegove najdraže kolače, ali to baš i nije najpametniji potez. Muškarci vole svježe, prirodne mirise koji nisu previše napadni. Kolače vole jesti, ne mirisati na tvojoj koži.

(Vijesti.ba)

15:29 Share:
About Naveed Iqbal

Nulla sagittis convallis arcu. Sed sed nunc. Curabitur consequat. Quisque metus enim venenatis fermentum mollis. Duis vulputate elit in elit. Follow him on Google+.

0 komentari:

Get updates in your email box
Complete the form below, and we'll send you the best coupons.

Deliver via FeedBurner
Proudly Powered by Blogger.
back to top