Blog Archive

Pokreće Blogger.

ponedjeljak, 29. lipnja 2015.

Uvijek je pijan, a nikad ne pije!

Posted by Donosimo  |  No comments



Jedan Britanac zna kako je živjeti u stanju konstantne alkoholiziranosti. No, razlog tome nije njegova ovisnost o alkoholnim pićima nego rijedak medicinski poremećaj.

Britanac Matthew Hogg svakodnevno se bori s alkoholiziranošću, no vrlo rijetko pije. Pa u čemu je onda problem? Matthew pati od vrlo rijetkog sindroma zbog kojeg šećeri i škrob iz hrane u njegovom želucu fermentiraju, tj. pretvaraju se u alkohole koji potom ulaze u njegov krvotok, prenosi dnevnik.hr. Tako se ovaj Britanac opije bez da primiriše čašici, piše Oddity Central.

Prava noćna mora za Matthewa je počela još u osnovnoj školi, a njegovi su roditelji potrošili čitavu životnu ušteđevinu ne bi li se njihovom sinu konačno uspostavila dijagnoza. 'Ukoliko pojedem porciju riže, patio bih od jednakog mamurluka kao da sam večer prije popio tri boce crnog vina', kaže Matthew.

Zbog ovog poremećaja Matthew je morao odustati i od fakulteta jer svaki put kad bi nešto pojeo pala bi mu koncentracija i započeo bi strašan mamurluk.


(Vijesti.ba)

16:05 Share:
About Naveed Iqbal

Nulla sagittis convallis arcu. Sed sed nunc. Curabitur consequat. Quisque metus enim venenatis fermentum mollis. Duis vulputate elit in elit. Follow him on Google+.

0 komentari:

Get updates in your email box
Complete the form below, and we'll send you the best coupons.

Deliver via FeedBurner
Proudly Powered by Blogger.
back to top