Blog Archive

Pokreće Blogger.

utorak, 30. lipnja 2015.

Bez ovog žene ne mogu

Posted by Donosimo  |  No comments



zgledati dobro nije baš lako ni jeftino kao što se ponekad čini. Naime, make up torbica s osnovnim sastojcima stoji oko 200 KM, a maskara je proizvod bez kojeg ne možemo živjeti.

Naime, kozmetička torbica u prosjeku sadrži 14 proizvoda, a na samom vrhu najpoželjnijih žene su izdvojile maskaru, eyleiner, korektor za podočnjake. Najpopularniji brandovi pak su Rimmel, Maybeline i Clinique.

A koliko žene vole svoju kozmetičku torbicu te koliko im je bitna za samopouzdanje potvrđuje i podatak da njih 28 posto nikada ne bi izašle van bez nje.

Kako prenosi Tportal, studija u Velikoj Britaniji na uzorku od 2 104 žena otkrila je mnogo zanimljivih činjenica o uljepšavanju i važnosti kozmetike.

Osim cijene prosječne torbice koja sadrži proizvode u vrijednosti od oko 200 KM, nešto više od polovine ispitanica njih 52 posto otkrilo je kako nove proizvode kupuju svaka tri mjeseca.

'Izgledati dobro nije tako jeftino kako se čini, no mi uvijek potičemo ljude da traže make up koji je na popustima', rekao je Matthew Wood koji je provodio istraživanje.

Koji su nam proizvodi za uljepšavanje najdragocjeniji:

Maskara
Eyeliner
Korektor
Rumenilo
Sjajilo za usne
Tekući puder
Ruž za usne
Bronzer
Sjenilo za oči
Olovka za ispod očiju



(Vijesti.ba)

13:50 Share:
About Naveed Iqbal

Nulla sagittis convallis arcu. Sed sed nunc. Curabitur consequat. Quisque metus enim venenatis fermentum mollis. Duis vulputate elit in elit. Follow him on Google+.

0 komentari:

Get updates in your email box
Complete the form below, and we'll send you the best coupons.

Deliver via FeedBurner
Proudly Powered by Blogger.
back to top