Blog Archive

Pokreće Blogger.

nedjelja, 11. listopada 2015.

Želite da se na duže vrijeme riješite dlačica sa tijela? Napravite ovu pastu!

Posted by Donosimo  |  No comments

Želite da se na duže vrijeme riješite dlačica sa tijela? Napravite ovu pastu!

…bezbolno se i na duži rok riješite neželjenih dlačica…

Šećerna pasta za depilaciju

Sastojci:
10 jušnih žlica šečera
1/2 jušne žlice vode
sok od pola limuna
1 jušna žlica meda

Priprema:



U šečer dodajte vodu, med i sok od polovice limuna, pa na laganoj vatri kuhajte oko pet minuta. Tako pripremljenu pastu stavite u keramičku posudu te ostavite da se ohladi. Kada se šečerna pasta ohladila nanosite je na područje sa kojeg želite odstraniti dlačice i to prstima u smjeru suprotnom od rasta dlačica.Pastu nanosite tako kao da grebete (ali lagano).Kada ste pastu nanjeli uklonite je u smjeru rasta dlačica.

Ova pasta je idealna upravo zato što gotovo bezbolno uklanja dlačice (već od 1 mm) sa vašeg tijela, a nove dlačice izrastu tek za nekih 4 tjedna.

Isto tako ova se pasta može nanositi na sve tipove kože, jer je potpuno prirodna i nestvara urasle dlačice niti iritaciju kože.

- See more at: http://www.narodnamedicina.info/index.php/2015/10/11/zelite-da-se-na-duze-vrijeme-rijesite-dlacica-sa-tijela-napravite-ovu-pastu/#sthash.D1GHy896.dpuf

02:50 Share:
About Naveed Iqbal

Nulla sagittis convallis arcu. Sed sed nunc. Curabitur consequat. Quisque metus enim venenatis fermentum mollis. Duis vulputate elit in elit. Follow him on Google+.

0 komentari:

Get updates in your email box
Complete the form below, and we'll send you the best coupons.

Deliver via FeedBurner
Proudly Powered by Blogger.
back to top