Blog Archive

Pokreće Blogger.

ponedjeljak, 12. listopada 2015.

Mali trikovi za ravan trbuh bez sala!

Posted by Donosimo  |  No comments



Započnite dan s vodom s limunom. Štoviše, iscijedite sok jednog limuna, pomiješajte ga s toplom vodom i prstohvatom soli, pa ovu tekućinu pijte svako jutro kako bi potaknuli rad metabolizma i otopili masne jastučiće.

Zamijenite prerađenu rižu, kruh i tjesteninu s njihovim “smeđim” alternativama od cjelovitih žitarica. Oni polako otpuštaju energiju, pa vas drže dulje sitima.

Izbjegavajte šećer, industrijske proizvedene slastice s dodatkom homogeniziranih masnoća, kao i gazirane sokove koji kriju brojne kalorije.

“Oplemenite okus hrani uz pomoć cimeta, crnog papra i đumbira,  jer ovi začini smanjuju razinu šećera u krvi.”

Pijte puno vode, i u pravilnim razmacima tijekom cijeloga dana kako bi potaknuli sagorijevanje kalorija i otklonili toksine iz organizma.

Iskoristite svaku priliku za uživanje u sirovom češnjaku. Njegovi sokovi potaknut će proces sagorijevanja kalorija u tijelu, a posebno ako prožvačete dva do tri režnja ujutro ili navečer.

Ne zaboravite na voće i povrće koji sadrže iznimno važne vitamine i minerale. U jelovnik uvrstite što je više moguće citrusnog voća koji potiče otapanje masnih jastučića, kao i zelenog lisnatog povrća koje sadrži prehrambena vlakna i otključava probavu.

Začinite obroke cimetom, đumbirom i crnim paprom. Ovi začini podarit će novu gastronomsku dimenziju vašoj hrani, a istovremeno će smanjiti razinu šećera u krvi i pomoći vam u mršavljenju.

Izvor: LifeContent

04:04 Share:
About Naveed Iqbal

Nulla sagittis convallis arcu. Sed sed nunc. Curabitur consequat. Quisque metus enim venenatis fermentum mollis. Duis vulputate elit in elit. Follow him on Google+.

0 komentari:

Get updates in your email box
Complete the form below, and we'll send you the best coupons.

Deliver via FeedBurner
Proudly Powered by Blogger.
back to top