Blog Archive

Pokreće Blogger.

subota, 10. listopada 2015.

MEDICINSKA SESTRA DOŽIVJELA HOROR kad je shvatila da je umirući pacijent kojeg pokušavaju spasiti njen vlastiti brat

Posted by Donosimo  |  No comments

Kada je medicinska sestra u Hitnoj pomoći po imenu Jenifer Medina pogledala u vozačku dozvolu pacijenta, kako bi ga identifikovala, vidjela je lice svog vlastitog brata na slici…






Prije nekoliko dana za ovu ženu se ostvario scenarij iz noćne more kada je shvatila da je žrtva nesreće koju je pokušavala spasiti – njen rođeni brat.
Cesar Andreas “Andy” Medina (23) preminuo je nakon što ga je nesavjesni vozač udario u petak dok je bio na svom skateboardu i dok je prelazio preko pješačkog prelaza u Laguna Niguelu (Kalifornija, SAD).

19-godišnji vozač koji je oduzeo pravo prvenstva je pobjegao sa lica mjesta i policija ga je uhvatila tek nakon potjere.

Andy je nakon nesreće prevezen u bolnicu regionalnog medicinskog centara Mission, gdje njegova sestra radi.

Jenifer Medina kazala je, kako je citira NBC LA, da je sa kolegama radila pomažući pacijentima kada je čula da je primljen muškarac u “jako lošem stanju”.

Nisu mu znali identitet i medicinskoj sestri su rekli da pogleda njegov novčanik i vidi da li ima neke identifikacione dokumente. A ona je za Jenifer uslijedio horor.

– Kada sam vidjela novčanik, izgledao mi je poznato, a onda sam ga otvorila i vidjela lice moga brata na vozačkoj…

Za sestru je ovo bio trenutak koji ju je slomio.

– Samo sam znala da želim reći posljednje zbogom Andyju i kazati mu koliko ga volim. On je imao toliko planova za budućnost, a sada više nije s nama.

Doktori, uprkos svim naporima, nisu uspjeli sačuvati život Andyja Medine.

doznajemo.com

07:18 Share:
About Naveed Iqbal

Nulla sagittis convallis arcu. Sed sed nunc. Curabitur consequat. Quisque metus enim venenatis fermentum mollis. Duis vulputate elit in elit. Follow him on Google+.

0 komentari:

Get updates in your email box
Complete the form below, and we'll send you the best coupons.

Deliver via FeedBurner
Proudly Powered by Blogger.
back to top