Blog Archive

Pokreće Blogger.

subota, 10. listopada 2015.

Skriveni talenti: Bik unovčuje, Vaga miri, Škorpion je strateg

Posted by Donosimo  |  No comments

Svatko ima neku unutarnju snagu, no ključno je otkriti što je to što ga izdvaja od drugih. Otkrijte svoje skrivene talente vezane za horoskopski znak rođenja

Skriveni talenti: Bik unovčuje, Vaga miri, Škorpion je strateg

Nema do refleksa Ovna
Impulzivni, spontani i brzih refleksa, pripadnici ovog znaka inteligentni su i aktivni, pa su sportske aktivnosti kao stvorene za njih. Dobro im ide sve što je povezano s pokretom, dinamikom, pa i mehanikom. Dobro im ide izgradnja, kao i popravljanje stvari, a konkurencija ih čini još boljima u onome čime se bave. Bolji su u individualnim nego u timskim aktivnostima.

Bik je odličan s kuhačom, ali i novcem
Ako ste pripadnik ovog znaka, velike su vjerojatnosti da vrlo dobro kuhate. Strpljenje, istraživanje novih kulinarskih mogućnosti i izmišljanje novih recepata vama je omiljen hobi. Osim toga, dobro vam idu sve stvari koje su povezane s dekoriranjem, bilo odjeće, doma ili pak uređenja vrta. Imaju nos za financije, pa kao vlasnici firmi i obrta mogu doći do pravog bogatstva.

Blizanci bi prodali pijesak u pustinji
Bilo da je riječ o oglašavanju, pregovaranju ili direktnoj prodaju, pripadnici ovog znaka nadareni su za uvjeravanje drugih u ono što žele. Komunikativnost, istinski interes za druge, sposobnost širenja informacija i povezivanja čini ih odličnim govornicima. Dobri su i u svim djelatnostima u kojima se koriste ruke, jer brzo uče ako su inspirirani.

Rakovi znaju s ljudima
Pripadnici ovog znaka uspješno prenose osjećaje u ono što rade, a imaju istinski talent u razumijevanju, motiviranju i shvaćanju drugih ljudi. Zbog toga su odlični u ulozi profesora, trenera i savjetnika. Od drugih talenta ističe se sposobnost stvaranja estetski lijepih stvari i inovacija za što se služe svojom bogatom maštom.

Nema veselja bez Lava
Ako itko na sebe lako privlači pozornost, to su definitivno pripadnici ovog vatrenog znaka. To ih čini odličnim zabavljačima, pa je humor i snalaženje u novim situacijama njihov istinski talent. Osjećaju interes i prema stvarima povezanim s ljepotom, kozmetikom i prehranom, a nerijetko će upisivati razne tečajeve kako bi produbili svoje znanje i sposobnosti.

Nitko ne gađa detalje kao Djevica
Posvećenost detaljima pripadnicima ovog znaka ne predstavlja nikakav napor, već nešto urođeno. Kod svakog zadatka se maksimalno posvećuju, a njihovo polje interesa je široko. Vole hobije povezane s računalima, crtanjem, izgradnjom stvari, a najviše od svega vole planirati. To je njihov istinski talent i najradije bi svima bližnjima radili planove - od financija i popisa za kupnju do privatnog života.

Vaga zna kako smekšati ljude
Pravedan nastup, savjetovanje bez osude i pregovaranje između posvađanih strana prirodni su talenti koji krase pripadnike ovog znaka. Općenito, njihovi talenti najčešće uključuju društvo, a ne stvari, a oni su vrlo često članovi nekih udruga ili interesnih skupina. Često su i umjetnički talentirani, ali to zanemaruju jer se posvećuju konkretnim stvarima vjerujući kako u tome leži financijska sigurnost.

Škorpion je analitički genij
Inteligencija i logičko razmišljanje glavne su odlike pripadnika ovog znaka. Oni se ističu u svim zadacima koji zahtijevaju logičko promišljanje i analize. Najčešće ih zanimaju pomalo neobične stvari i hobiji, a najbolji su uvijek u onim stvarima u kojima ne nalaze shvaćanje i razumijevanje drugih. Računanje, financijski poslovi i logički zadaci su u kojima će zablistati.

Strijelac je inovator
Ako je netko u Zodijaku rođeni sportaš, onda je to Strijelac. No, osim na sportskom terenu, on voli osjećaj borbenosti i natjecanja u svemu što radi. Razumije se u mehaniku i tehnologiju te lako shvaća kako funkcioniraju stvari, pa ima i talent inovativnosti - u kojem izrađuje vlastite predmete koji mu mogu olakšati život

Jarac je kreativna i duhovita duša
Ispod njihove prizemljenosti i praktočnosti, kod Jarčeva se obično krije velik talent humora - od sarkazma do samoizrugivanja. Opuste li se i ohrabre li ih drugi, bez problema mogu biti komičari. Općenito, imaju veliku zatomljenu dozu kreativnosti koja lako može izaći kroz pisanje, pjevanje, crtanje i slične djelatnosti koje im omogućuju da odmore mozak od problema, a od hobija se lako mogu pretvoriti u unosan posao.

Vodenjak radi čuda s rukama
Iako se često govori o intelektualnim i inovatorskim sposobnostima pripadnika ovog znaka, njihov se pravi talent krije u njihovim rukama. S njima doista mogu svašta, samo ako isprobaju - od popravaka do kreiranja. Osim toga, prirodno su glazbeno talentirani, osjećaju ritam i lako prate melodije, a nadareni su i za modernu tehniku, pa su dobri i u grafičkom dizajnu. U svakom slučaju, oni su inovatori koji rado otkrivaju nove načine korištenja stvari.



Dar Riba je čitanje ljudi
Ribe su definitivno najviše sklone svim vrstama umjetnosti od svih drugih pripadnika Zodijaka. Ipak, njihov je skriveni talent psihologija - oni imaju vrlo istaknutu moć čitanja drugih ljudi. U tome im pomaže njihova velika mašta, ali i velik dodir s duhovnim aspektom života. Posvete li se tome, lako mogu otkriti tuđe namjere i ponašanje, pa bi i bez problema mogli biti privatni detektivi sa svojim dobrim nosom.

Izvor: 24sata.hr

04:19 Share:
About Naveed Iqbal

Nulla sagittis convallis arcu. Sed sed nunc. Curabitur consequat. Quisque metus enim venenatis fermentum mollis. Duis vulputate elit in elit. Follow him on Google+.

0 komentari:

Get updates in your email box
Complete the form below, and we'll send you the best coupons.

Deliver via FeedBurner
Proudly Powered by Blogger.
back to top