Sastojci:
Priprema:
Keks petit izlomite na krupnije komade, dodajte mljeveni keks, vanilin šećer i šećer u prahu pa promiješajte.
Masu prelijte jogurtom i dobro promešajte da se sve sjedini. Polovinu smjese izručiti u kalup srednje veličine i izravnati.
Preko smjese od keksa i jogurta nožem narendati čokoladu.
Staviti drugu polovinu smjese u koju ste umiješali višnje.
Masu prelijte jogurtom i dobro promešajte da se sve sjedini. Polovinu smjese izručiti u kalup srednje veličine i izravnati.
Preko smjese od keksa i jogurta nožem narendati čokoladu.
Staviti drugu polovinu smjese u koju ste umiješali višnje.
Ostaviti da se stegne u frižideru oko pola sata prije služenja.
Na kraju tortu premazati šlagom po želji.
Izvor :Zlatni recepti
Na kraju tortu premazati šlagom po želji.
Izvor :Zlatni recepti
Prijatno!
04:18
Share:
0 komentari: