Blog Archive

Pokreće Blogger.

srijeda, 18. ožujka 2015.

OVO VAM MOŽE SPASITI ŽIVOT: Zaboravite sve lijekove i napravite ovu smjesu!

Posted by Unknown  |  No comments



"Sve je u kurkumi. Njene antiupalne sposobnosti su nevjerojatno moćne. Ne postoji niti jedan drugi, prirodni sastojak koji je učinkovitiji za smanjenje upala od kurkume" , tvrdi dr. Anderson.
Doktorica Carolyn Anderson kaže kako nema potrebe za strah od raka ako pomiješate i koristite ova tri lako dostupna začina.

Istražujući dvije tisuće godina staru tradiciju upotrebe ovih sastojaka u istočnoj Indiji, a čiji su rezultati potvrđeni i u zapadnim medicinskim istraživanjima dr. Anderson došla je do nevjerojatnog otkrića. Ako koristite ova tri sastojka svakodnevno nema opasnosti da obolite od raka. Ta tri čudotvorna začina su kurkuma, maslinovo ulje i papar.

Pomješajte četvrtinu žlice kurkume s pola žličice maslinovog ulja i dodajte prstohvat mljevenog bibera. Sve zajedno dobro promješajte.

Dobivenu smjesu možete koristiti kao dodatak salatama i jelima, a možete je konzumirati i samu.

Ako je dodajete u obroke koji se termički obrađuju tada smjesu stavite na samom kraju u hranu kako se ne bi prekuhala. A ako je jedete samu, možete je ublažiti s malo vode. Unosite je u organizam svakodnevno i što češće.

"Sve je u kurkumi. Njene antiupalne sposobnosti su nevjerojatno moćne. Ne postoji niti jedan drugi, prirodni sastojak koji je učinkovitiji za smanjenje upala od kurkume" , tvrdi dr. Anderson.

Istraživanja su pokazala da kurkuma sprječava rak debelog crijeva, prostate, mozga i rak dojke.

11:15 Share:
About Naveed Iqbal

Nulla sagittis convallis arcu. Sed sed nunc. Curabitur consequat. Quisque metus enim venenatis fermentum mollis. Duis vulputate elit in elit. Follow him on Google+.

0 komentari:

Get updates in your email box
Complete the form below, and we'll send you the best coupons.

Deliver via FeedBurner
Proudly Powered by Blogger.
back to top