Blog Archive

Pokreće Blogger.

srijeda, 12. kolovoza 2015.

KISELA CRVENA PAPRIKA ZA ZIMU

Posted by Donosimo  |  No comments



Nekad sam puno zimnice pravila, krastavci, rajčica, pekmezi, turšija…moji baš nisu ljubitelji, pa sam dijelila. Ostala sam samo na ovoj paprici jer samo to rado jedu.
SASTOJCI
5 kg čiste očišćene crvene paprike
400 g šećera
130g soli
1l octa (kisko) akoholni bijeli
1 vinobran

PRIPREMA
1.

 
Paprike očistiti od sjemenki i narezati na polovice.
2.
Stavite u dovoljno veliku posudu da možete miješati.
3.
U drugoj posudi pomiješajte ocat, šećer, sol i vinobran.
4.

 
Posuti to po paprikama.
5.
Treba odstojati 24 sata u posudi. Treba povremeno sve to dobro promiješati.
6.
staklenke operite i osušite u  pećnici na 50¨.
7.
Poslije 24 sata paprika se posloži u staklenke i zalije se tekućinom što je ostala od paprike, ostavite da se malo slegne i onda još nadopunite tekućinom i zatvorite ..
Posluživanje
Paprika je tvrda, prekrasna, uvijek radim duplu dozu… jedina zimnica kaja se uvijek sva pojela i uvijek fali…

http://www.coolinarika.com/

05:05 Share:
About Naveed Iqbal

Nulla sagittis convallis arcu. Sed sed nunc. Curabitur consequat. Quisque metus enim venenatis fermentum mollis. Duis vulputate elit in elit. Follow him on Google+.

0 komentari:

Get updates in your email box
Complete the form below, and we'll send you the best coupons.

Deliver via FeedBurner
Proudly Powered by Blogger.
back to top